Visone (Acqui Terme)

Igangværende projekt 2021


En beliggenhed i absolut særklasse.
Helt ugenert og uden synlige naboer, for enden af en privat vej finder vi denne velbeliggende ejendom. Uden synlige naboer, alleryderst på toppen af en bakkekam ser man ned i dalen og ind over Acqui Terme by som er kun 5 km væk.
Storslået udsigt ind over flere af byerne i dalen: Visone og Strevi samt udsigt til massevis af små bjergbyer bl.a Castel Rocchero og Alice Bel Colle på bakketoppene bag Acqui Terme by.

10.000 m2 grund med 360 graders panoramaudsigt og sol fra morgen til aften. Grunden er højt beliggende, og udsigten skal opleves. Mod nord ses alperne, og mod øst ses bjergkæden Appenninerne.

Der er på grunden et stenhus i 2 etager. Huset har indtil 2019 været brugt som sommerbolig for en italiensk familie fra Genova.
Huset er bygget for ca. 100 år siden i de lokale Langhe sten, og vil gennemgå en totalrenovering.
Efter renovering vil huset indeholde entré, to toiletter (det ene med brusebad og vaskemaskine), 3 soveværelser med dobbeltseng, lille opbevaringsrum samt et køkkenalrum med spiseplads og udgang til stor udsigtsterrasse. Derudover et lille brændeskur.

Renovering påbegyndes efterår 2020.
Forventes klar til fremvisninger og salg i løbet af 2021 så følg med her på siden eller på Facebook.
Er du interesseret i at høre mere om dette Piemonte stenhus til salg, så kontakt os og bliv skrevet op til at modtage salgsmateriale som én af de første.


September 2020: Renoveringen er så småt igang.

I september hvor det var muligt at rejse trods corona, fik vi startet på oprydning og nedrivning af alt indvendigt træbeklædning. Der var nok at gå igang med, da de fleste af væggene var beklædt med træ.

Det må have været en meget farveglad familie der har ejet huset, for lofterne er lige nu laksefarvede, gule og blå. De vægge der ikke var beklædt med træ, er malet orange og lyserøde.
Det er dog planen at  lofterne skal bringes tilbage til det oprindelige udseende, så de igen (hvor det er muligt) kommer til at fremstå som smukke røde buede murstenslofter.
Januar 2021:
Grundet corona kan vi ikke komme til Italien lige pt. og det har desværre forsinket processen en smule.
Vi er dog jævnligt i kontakt med vores geometra (en slags arkitekt) og vi er i fuld gang med at ansøge om byggetilladelse, så vi kan komme videre med projektet.

Plantegninger:
Vi satser på at planløsningen i huset bliver som på nedenstående tegninger.