Visone

Kommende projekt 2021


En beliggenhed i absolut særklasse.
Helt ugenert og uden synlige naboer, for enden af en privat vej finder vi denne velbeliggende ejendom. Uden synlige naboer, alleryderst på toppen af en bakkekam ser man ned i dalen og ind over Acqui Terme by som er kun 5 km væk.
Storslået udsigt ind over flere af byerne i dalen: Visone og Strevi samt udsigt til massevis af små bjergbyer bl.a Castel Rocchero og Alice Bel Colle på bakketoppene bag Acqui Terme by.

10.000 m2 grund med 360 graders panoramaudsigt og sol fra morgen til aften. Grunden er højt beliggende, og udsigten skal opleves. Mod nord ses alperne, og mod øst bjergkæden Appenninerne.

Der er på grunden et stenhus i 2 etager. Huset har indtil sidste år siden været brugt som sommerbolig for en italiensk familie fra Genova.
Huset er bygget for ca. 100 år siden i de lokale Langhe sten, og vil gennemgå en totalrenovering.
Efter renovering vil huset indeholde entré, badeværelse, 3 soveværelser med dobbeltseng, køkkenalrum med spiseplads og udgang til stor udsigtsterrasse. Derudover skur på ca. 15 m2 og et lille brændeskur.

Renovering påbegyndes efterår 2020.
Forventes klar til fremvisninger og salg i løbet af 2021 så følg med her på siden eller på Facebook.
Er du interesseret i at høre mere om dette Piemonte stenhus til salg, så kontakt os og bliv skrevet op til at modtage salgsmateriale som én af de første.