Piemonte feriehuse til salg

Piemonte

Mombercelli


Lige i udkanten af Mombercelli by ligger dette skønne hus, på en stor privat grund og med en betagende udsigt. Huset rummer et stort potientale og har en fantastisk flot vinkælder.
Mulighed for pool.


LÆS MERE

Piemonte

Byggegrund


Cassinasco! Her har i muligheden for at få opfyldt alle jeres ønsker og selv få bygget jeres kommende feriehus.
Grunden der ligger i udkanten af Cassinasco by er 4540 m2 stor, og har flot udsigt ud over Cassinasco by.
Der er allerede et forhåndsgodkendt byggeprojekt inkl. pool og der medfølger et konkret tilbud fra håndværkere.

LÆS MERE

Huse i Piemonte til salg

Herover finder du de aktuelle Piemonte ejendomme vi har til salg.
Hvorfor har i ikke flere huse til salg spørger du måske ? 
Vi er ikke ejendomsmæglere, og sælger kun egne boliger så derfor finder du ikke et kæmpe udvalg. De ejendomme vi har til salg er ejet af os, med de fordele du får ud af det.
Vi køber spændende og velbeliggende stenhuse og klassiske landhuse som vi kan se noget potentiale i. Vi køber ejendomme der skal renoveres - nogle mere end andre. Derefter bliver de sat til salg så en ny dansk familie kan købe deres helt egen italienske drøm. En feriebolig i Piemonte, Italien.

Tryghed ved køb af ejendom i Piemonte

Fordele ved at købe en af vores Piemonte huse:
- I køber ejendommen af en dansk familie
- Køb direkte fra ejer og spar mæglersalær - typisk 3 til 4 % af salgspris
- Alle juridiske forhindringer er væk
- Ingen naboer med forkøbsret
- Ingen ukendte arvinger og lignende.

Når i køber en af vores ejendomme handler i med en dansk familie som sælger, og undgår dermed de mange potentielle problemstillinger der kan dukke op når i skal købe når du skal købe "på italiensk vis". Vi har ved købet af ejendommen fået clearet alle arveforhold af, og sikret at alle skatter og afgifter er betalt. Dernæst har vi også sikret at naboer har fraskrevet sig deres eventuelle forkøbsret til ejendommen.

Kort sagt kan vi give dig en tryg handel, og kan guide jer sikkert igennem købet af jeres italienske bolig. Vi anbefaler at i bruger en lokal mægler til at hjælpe jer med at få alle dokumenter som f.eks Codice Fiscale og italiensk bankkonto på plads. En købermægler vil ligeledes hjælpe jer med at blive registreret hos el- og vandforsyning, og følger med jer til notaren hvor skødet underskrives.

Vi holder til i Loazzolo og arbejder udelukkende i et begrænset område i en radius af op til max 30 km fra Loazzolo og arbejder primært med huse i og omkring følgende byer: Canelli, Calamandrana, Castel Boglione, San Marzano Oliveto, Mombercelli, Montabone, Rochetta Palafea, Sessame, Monastero Bormida, Bubbio, Cassinasco, Loazzolo, Santo Stefano Belbo, Cessole, Cortemilia, Acqui Terme, Visone

Stenhuse i Piemonte

Hvilke italienske huse kan du se til salg her på siden ? Et byhus, en ruin i Piemonte, en lejlighed i bymidten... Nej, desværre ikke. Vi arbejder kun med originale stenhuse og klassiske "farmhouses" og alle med en super beliggenhed i rolige omgivelser og med god udsigt. Eftersom vi selv køber de huse du finder her på siden, er vi naturligvis selektive med hvad vi køber, og går kun efter de absolut bedste beliggenheder, og kun de klassiske Piemonte stenhuse som kan bringes tilbage til det originale look, dog med alle de moderne faciliteter man som dansker forventer af sin kommende Piemonte-bolig.

Processen ved køb af hus i Piemonte når du køber af os:
Inden vi udbyder en ejendom til salg laver vi indretningsforslag og skitser, finder ejendommens muligheder f.eks at lave en ny intern trappe for at få et bedre flow i huset, forslag til sammenlægning små rum, muligheder for at åbne op til stort køkken alrum, vinduespartier mod udsigten, terrasseområder der vender rigtigt for solen. Hvor kan man placere en pool osv.
Når ejendommen er solgt sætter vi køber op med vores netværk af håndværkere, geometra og arkitekt, så i som købere kan komme godt i mål med renovering og ombygning af jeres nye italienske hus.

Skal vi tage en snak?

Drømmer du også om at købe hus i Piemonte? Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig.