Piemonte - huse til salg

Cassinasco - 500 mtr. fra torvet

Cassinasco - byggegrund

Stenhus 176 m2

Visone - udsigt over Acqui Terme

Huse i Piemonte til salg
Herover finder du de aktuelle Piemonte stenhuse vi har til salg. Vi er ikke ejendomsmæglere, så derfor finder du ikke et kæmpe udvalg af ejendomme. Vi køber spændende og velbeliggende stenhuse som vi kan se noget potentiale i. Vi køber ejendomme der skal renoveres - nogle mere end andre. Derefter bliver de sat til salg så en ny dansk familie kan købe deres helt egen italienske drøm. En feriebolig i Piemonte, Italien.

Tryghed ved køb af hus i Italien
Når i køber en af vores ejendomme handler i med en dansk familie som sælger, og undgår dermed de mange potentielle problemstillinger der kan dukke op når i skal købe når du skal købe "på italiensk vis".
Vi har ved købet af ejendommen fået clearet alle arveforhold af, og sikret at alle skatter og afgifter er betalt. Dernæst har vi også sikret at naboer har fraskrevet sig deres eventuelle forkøbsret til ejendommen.
Kort sagt kan vi give dig en tryg handel, og kan guide jer sikkert igennem købet af jeres italienske bolig.
Vi anbefaler at i bruger en lokal mægler til at hjælpe jer med at få alle dokumenter som f.eks Codice Fiscale og italiensk bankkonto på plads. En købermægler vil ligeledes hjælpe jer med at blive registreret hos el- og vandforsyning, og følger med jer til notaren hvor skødet underskrives.

Stenhuse i Piemonte
Hvilke italienske huse kan du se til salg her på siden ? Et byhus, en ruin i Piemonte, en lejlighed i bymidten... Nej, desværre ikke. Vi arbejder kun med originale stenhuse, og udelukkende stenhuse med en super beliggenhed i rolige omgivelser og med en god udsigt. Eftersom vi selv køber de stenhuse du finder her på siden, er vi naturligvis selektive med hvad vi køber, og går kun efter de absolut bedste beliggenheder, og kun de klassiske Piemonte stenhuse som kan bringes tilbage til det originale look, dog med alle de moderne faciliteter man som dansker forventer af sin kommende italienske bolig.