Hvad koster det at renovere et hus?

Renovering af hus i Italien

At renovere sin egen italienske sommerbolig kan være en større omgang.
Heldigvis er der mange dygtige håndværkere der kan give dig en hjælpende hånd med de forskellige faser af renoveringsprojektet.

Hvad koster det at renovere er spørgsmålet som oftest dukker op når vi har en ejendom til salg som et renoveringsprojekt.
Det er umuligt at svare præcist på da det afhænger meget af hvor omfattende en renovering i påtænker at udføre, og så spiller materialevalget naturligvis også ind.
Skal taget skiftes - Ja eller nej ? Vil i have brækket gulvene op, gravet ud, isoleret, gulvvarme og lagt nye fliser i hele huset, eller er det ok at gulvene med de eksisterende fliser der er i huset bliver liggende ?

Der er som ovenstående beskriver mange ting som kan fordyre projektet, men skal i kun bruge huset i få uger i sommersæsonen og ikke om vinteren, kan man naturligvis komme “i mål” til en lavere pris.

Vores ejendomme er dog generelt i en god stand, så derfor kan renoveringen oftest klares til en pris som ikke “stikker helt af”, som det kan risikere at gøre hvis det drejer sig om en en ruin eller en ejendom i rigtig dårlig stand.

Hvis vi skal omsætte det til en pris pr. m2 så har vi eksempler på at det for “gør det selv familien” koster ca. € 1.000,- og for de som går efter en gennemgribende renovering ofte ender med at have brugt godt og vel € 2.000,- pr. m2
Et gennemsnit vil således være i niveauet omkring € 1500,- pr. m2 + udgiften til en eventuel swimmingpool, terrasser og haveanlæg.

Køber du en af vores Piemonte boliger til salg som endnu ikke er istandsat, og du skal igang med dit eget renoveringsprojekt, får du naturligvis adgang til vores netværk af håndværkere.
Vi kan ikke hjælpe med byggestyring men hjælper med idéer til ombygning og giver dig en masse gode tips og tricks til at få renoveringen til at blive en succes.

Skal vi tage en snak?

Drømmer du også om at købe hus i Piemonte? Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig.