Swimmingpool i dit hus i Italien

Hvad koster det at etablere en pool?

Nu i har fået købt jeres skønne Piemonte ejendom og i skal igang med at renovere. En ting er dog næsten helt sikkert. I skal have lavet en swimmingpool, og spørgsmålet trænger sig på - hvad koster det ?
Der er mange måder at lave en swimmingpool på, og afhængigt af dit valg kan priserne variere fra få tusinde euro, op til € 100.000,- eller mere.

Her kan ses flere løsninger og bestilles uforpligtende tilbud:
https://progetti.habitissimo.it/progetto/8-piscine-e-i-loro-prezziOmkostninger til poolfirma

Pris pr. besøg af pooltekniker ca. € 50-60,- pr. gang. I højsæson er det ca. 1 x pr. uge, men i ydersæsonen hvor det ikke er så varmt er det sædvanligvis nok med et besøg hver 14. dag.

Er du selv i huset kan du naturligvis selv måle PH-værdi mv og tilsætte kemikalier efter behov, og dermed spare besøg af poolfirma. Kemikalier mv betales efter forbrug.

Lukning af pool efter sæsonen ca. € 200-250,-
Åbning af pool inden sæsonstart ca. € 200-250,-

Priseksempel på etablering af ny pool

Den mest "almindelige" størrelse på swimmingpool til privat brug i egen villa er 10 x 4 meter.
Der kan selvfølgelig laves både større eller mindre pools, men 10 x 4 er den vi oftest ser.
Naturligvis kan man ikke sige præcist hvad den koster, men hvis der bliver sat € 50 - 60.000,- af i budgettet er du ikke helt galt på den.

Poolen på dette billede er 8 x 4 meter og har kostet ca. € 42.000,- alt inklusive, hvilket indbefatter arkitekt, ingeniør, geolog, byggetilladelse fra kommunen, gravearbejde og støbning af pool, etablering af terrassearealer, lucernestens-belægning, støttemur med indbyggede lamper, bruser samt poolteknik.

Skal vi tage en snak?

Drømmer du også om at købe hus i Piemonte? Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig.