Hvem er vi?

LIDT OM OS :-)

Vi er et dansk ægtepar der selv købte vores første hus i Piemonte i 2013 – en beslutning vi aldrig har fortrudt!

Vi fik sat huset i stand, og brugte det meget mere end vi havde forestillet os! Vi solgte huset igen, da vi købte et andet projekt i samme område. Et hus vi i øjeblikket er i gang med at få renoveret.

Vi elsker processen med at finde spændende stenhuse og ejendomme, der har både en god beliggenhed og en rimelig pris, for derefter at få dem sat i stand.

Vi har dog erfaret at netop den proces, er det der holder mange tilbage, fra at fuldføre drømmen om at købe et hus i Italien.
Følg med her på siden og se hvilke huse og projekter vi finder og sætter til salg, måske er der noget for dig.

HVORFOR KØBE HUS AF OS?

Vi er hverken ejendomsmæglere eller byggeentreprenører, og har heller ingen planer om at blive det.

For os handler det om "jagten" på det rette hus med den helt rette beliggenhed, og når det er muligt for os, også istandsættelse, så alle husets originale charmerende detaljer kommer til sin ret, og huset står ferie klart til nye ejere.

Dette er for os et fritidsprojekt, så der er ikke tale om stordrift og et stort udvalg af huse. Når vi køber en ejendom, så gør vi det med hjertet.

Det er altså her i har muligheden for at finde netop den lille charmerende perle i har gået og ledt efter.

Da i køber af en dansk familie, slipper i for alle bekymringerne som en besværlig handel med en italiensk sælger til tider kan give. Der er iblandt ejerne af landejendomme i Italien ofte ukendte eller forlængst afdøde arvinger, men mange andre besynderlige ting kan opstå i en sådan handel. De problemer har vi fjernet idet vi ejer de ejendomme du finder her på siden.

Når i køber en ejendom af os anbefaler vi at benytte en lokal ejendomsmægler (norsktalende) og der handles naturligvis efter gældende italienske regler.

2 SLAGS PROJEKTER

Vi beskæftiger os med to slags projekter.

Den ene slags projekt er ejendomme hvor de nye ejere selv skal få sat huset i stand – dvs. vi får ryddet ejendommen, vi får evt. fældet træer så udsigten komme frem, måske får vi væltet et par vægge eller andet.

På den måde får i som køber et langt bedre overblik over huset/stedet og de muligheder ejendommen rummer. Vi kan også henvise til håndværkere som kan hjælpe jer i mål med renoveringen.

Den anden slags projekt er huse som er istandsat og i store træk også er møbleret og "indflytningsklart" når det bliver sat til salg. Så kan i blot pakke kufferten og starte ferien, og sætte jeres personlige præg på huset når i har overtaget det.

På den måde sparer i arbejdet med renoveringen, og kan se huset og alt dets charme inden i køber. Der er derfor ikke nogen overraskelser, i kender den nøjagtige pris og der er ingen ukendte faktorer der kan opstå inden i står med det færdige resultat.