Hvem er vi?

LIDT OM OS :-)

Vi er et dansk ægtepar der købte vores første hus i Piemonte i 2013 – en beslutning vi aldrig har fortrudt!

Vi fik - trods sprogbarriererne - sat huset i stand, og fik i processen også lært at tale italiensk. Vi solgte huset igen, da vi købte et andet projekt i samme område.
Igennem flere år har vi købt, renoveret og solgt sommerhuse i Danmark, og gør stadig det samme - nu blot i Italien.

Vi elsker processen med at finde spændende ejendomme og specielt de flotte Piemonte stenhuse, der har både en god beliggenhed og en rimelig pris, for derefter at få dem sat i stand.

Vi har dog erfaret at netop den proces, er det der holder mange tilbage, fra at fuldføre drømmen om at købe et hus i Italien.
Følg med her på siden og se hvilke huse og projekter vi finder og sætter til salg. Måske er der noget for dig.

HVORFOR KØBE HUS AF OS?

Vi er hverken ejendomsmæglere eller byggeentreprenører, og har heller ingen planer om at blive det.

For os handler det om "jagten" på det rette hus med den helt rette beliggenhed, og når det er muligt for os, også istandsættelse, så alle husets originale charmerende detaljer kommer til sin ret, og huset står ferie klart til nye ejere.

Dette er et fritidsprojekt, så der er ikke tale om stordrift og et stort udvalg af huse. Når vi køber en ejendom, så gør vi det med hjertet.

Det er altså her i har muligheden for at finde netop den lille charmerende perle i har gået og ledt efter.

Da i køber af en dansk familie, slipper i for alle bekymringerne som en besværlig handel med en italiensk sælger til tider kan give. Der er iblandt ejerne af landejendomme i Italien ofte ukendte eller forlængst afdøde arvinger, men mange andre besynderlige ting kan opstå i en sådan handel. De problemer har vi fjernet idet vi ejer de ejendomme du finder her på siden.

Når i køber en ejendom af os anbefaler vi at i benytter en lokal ejendomsmægler til at hjælpe jer trygt igennem handlen, og der handles naturligvis efter gældende italienske regler.

KONCEPTET

Vi beskæftiger os som udgangspunkt kun med én type projekter, som er stenhuse i størrelsen 100-200 m2 og salgspriser i niveauet 300 - 500.000,- €

Processen for os er: køb - ombygning/renovering - møblering - salg

Processen for jer: køb - flyt ind og nyd ferien :-)

Når vi er færdige med et projekt er huset istandsat og i store træk også møbleret og "indflytningsklart" når det bliver sat til salg. Så kan i blot pakke kufferten og starte ferien, og sætte jeres personlige præg på huset når i har overtaget det.

På den måde sparer i arbejdet med renoveringen, og kan se huset og alt dets charme inden i køber. Der er derfor ikke nogen overraskelser og i kender den nøjagtige pris. Der er således ingen ukendte faktorer inden i står med det færdige resultat - nemlig jeres helt egen italienske drøm af en feriebolig.