Om os

Hvem er vi?

Vi er et dansk ægtepar der købte vores første hus i Piemonte i 2013 – en beslutning vi aldrig har fortrudt!

Vi fik - trods sprogbarriererne - sat huset i stand, og fik i processen også lært at tale italiensk. Vi solgte huset igen, da vi købte et andet projekt i samme område. Igennem flere år har vi købt, renoveret og solgt sommerhuse i Danmark, og gør stadig det samme - nu blot i Italien.

Vi elsker processen med at finde spændende ejendomme og specielt de flotte Piemonte stenhuse, der har både en god beliggenhed og en rimelig pris, for derefter at få dem sat i stand.

Vi har dog erfaret at netop den proces er det, der holder mange tilbage fra at fuldføre drømmen om at købe et hus i Italien.

Følg med her på siden og se hvilke huse og projekter vi finder og sætter til salg. Måske er der noget for dig.
Se hvilke ejendomme vi aktuelt har til salg

Hvorfor købe hus af os?

Vi er hverken ejendomsmæglere eller byggeentreprenører, og har heller ingen planer om at blive det.

For os handler det om "jagten" på det rette hus med den helt rette beliggenhed, og når det er muligt for os, også istandsættelse, så alle husets originale charmerende detaljer kommer til sin ret, og huset står ferie klart til nye ejere.

Dette er et fritidsprojekt, så der er ikke tale om stordrift og et stort udvalg af huse. Når vi køber en ejendom, så gør vi det med hjertet.

Det er altså her i har muligheden for at finde netop den lille charmerende perle i har gået og ledt efter.

Da i køber af en dansk familie, slipper i for alle bekymringerne som en besværlig handel med en italiensk sælger til tider kan give. Der er iblandt ejerne af landejendomme i Italien ofte ukendte eller forlængst afdøde arvinger, men mange andre besynderlige ting kan opstå i en sådan handel. De problemer har vi fjernet idet vi ejer de ejendomme du finder her på siden.

Når i køber en ejendom af os anbefaler vi at i benytter en lokal ejendomsmægler til at hjælpe jer trygt igennem handlen, og der handles naturligvis efter gældende italienske regler.

Konceptet

Vi beskæftiger os som udgangspunkt kun med én type projekter, som er stenhuse eller velbeliggende huse med spændende originale detaljer, i størrelsen omkring 150-200 m2 og salgspriser i niveauet €350.000-€600.000

Processen for os er: køb -> ombygning/renovering -> eventuelt møblering -> salg

Processen for jer: køb -> flyt ind og nyd ferien :-)

Når vi er færdige med et projekt er huset istandsat og indflytningsklart når det bliver sat til salg.

På den måde sparer i arbejdet med renoveringen, og kan se huset og alt dets charme inden i køber. Der er derfor ikke nogen overraskelser og i kender den nøjagtige pris. Der er således ingen ukendte faktorer inden i står med det færdige resultat - nemlig jeres helt egen italienske drøm af en feriebolig.

Enkelte gange vil det dog også være muligt at købe ejendommen inden den bliver renoveret, og så selv stå for den del.

Skal vi tage en snak?

Drømmer du også om at købe hus i Piemonte? Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig.