Cassinasco - byggegrund

By

Cassinasco

Provins

Asti

Region

Piemonte

Hus

Projektforslag 170 m²

EJENDOMMENS STANd

Byggegrund

salgsPris

€ 140.000

Tæt på by og mulighed for pool.

Grunden er meget velbeliggende og ligger lige i udkanten af Cassinasco by, så der er kun 2 minutters gåtur til både kaffe/is bar, restaurant, posthus mm.

Grunden er sydvendt og højt beliggende, med udsigt til vinmarker og alperne på de klare dage. Grunden er 4540 m2 stor og består af 2 selvstændige matrikelnumre på hhv. 2030 og 2510 m2, og der er derfor mulighed for at sælge den ene grund fra da der må bygges på begge matrikler. Der kan bygges samlet på de 2 matrikler op til ialt 700 m2 + pool

Der er allerede lavet et byggeforslag på et hus på 170 m2 plus pool på 5x10 meter, og indhentet forhåndsgodkendelse på projektet.

Derudover foreligger der et konkret tilbud fra entreprenør, så man har et samlet overblik over projektet.

Dette projekt kan man vælge at gå videre med, eller man kan ændre det som man ønsker.

Cassinasco

Midt i det skønne vinområde på toppen af et bjerg, ligger den rolige og uspolerede middelalderby Cassinasco, med blændende udsigt og sol fra morgen til aften.

På grunden, der er 4540 m2, beliggende i udkanten af byen Cassinasco, opføres et autentisk stenhus på ca. 174 m2, med originale tegl, alle nutidens bekvemmeligheder, som gulvvarme, helårs-isolering, thermovinduer, gasfyr og egen swimmingpool.
Køber får mulighed for at påvirke husets beliggenhed på grunden, størrelse, udvendige arkitektur og indretningen.
Huset sælges med byggeprojekt godkendt af myndighederne og Unesco, med grund, byggekontrakt og alle formalia på plads.
Byen Cassinasco

Cassinasco er med sine ca. 600 indbyggere en uspoleret landsby midt i vinlandet. Meget ser ud, som det altid har gjort. Her er et par barer, is-butik, og pizzeria.
I middelalderen lå her en borg med en fabelagtig 360 graders udsigt; i dag er kun tårnet tilbage.

Omkring Cassinasco:
18 km fra Cassinasco ligger Acqui Terme, en pragtfuld middelalder-kurby med varme kilder, flotte springvand, gågader med lækre butikker, caféer og restauranter. På torvet midt i byen springer den varme underjordiske kilde. Acqui Terme har meget at byde på, fra spa-behandlinger til velplejede golfbaner.
Blandt de nærliggende vinbyer er Barolo, Alba, Barbaresco, Asti, Canelli og Nizza Monferrato.
For golfspillere er der flere muligheder. Skiområderne ligger kun to timers kørsel væk og kan besøges på 1-dagesture. Stedet er desuden meget ideelt for cykling.
For yndere af strandliv, fisk og kølig hvidvin ligger havet kun 1 times kørsel mod syd. Her ligger de mange smukke bade- og fiskerbyer på en lang række.

Kontakt os for nærmere information.
Byggegrunden udbydes i samarbejde med dansk samarbejdspartner som er ejer af grunden.

Skal vi tage en snak?

Drømmer du også om at købe hus i Piemonte? Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig.