Cassinasco - stenhus 176 m2


Klassisk Piemonte stenhus fra 1900 tallet. Beliggende med vinmarker på både højre og venstre side, med kun få minutters gang fra torvet i Cassinasco, og kan efter en renovering danne rammen om en fantastisk feriebolig.
På solrig sydvendt skråning, helt ugenert midt i egen "skov" med vinmarker til begge sider er denne stenejendom beliggende i rolige omgivelser, men alligevel meget centralt. Fra grunden er er kun ca 500 meter til torvet i Cassinasco, hvor du finder bl.a isbar, café, restaurant / pizzeria, posthus, apotek samt en lille "alimentari" med det mest nødvendige.

Stenhuset er opført omkring år 1900 . Bag de pudsede facader og vægge, indeholder det alle de klassiske detaljer som f.eks de røde buede lofter i begge etager. Stenmurene er ca. 50-55 cm tykke og er bygget i de lokale Langhe sten.
Huset er solidt men trænger til renovering.

Huset består af følgende rumindeling: et stort køkken-alrum, en stue, stort badeværelse med rigelig plads til vaskesøjle, samt 5 værelser.

Ejendommen er beliggende på et fladt plateau et stykke nede af skråningen, hvor der er god plads til parkering, terrassearealer, samt pool mv.
Foran huset er der 2 små bygninger, hvoraf den ene er en brønd, og den anden kan anvendes til f.eks pizzaovn eller lignende. Derudover er der også et mindre skur.

Afstande: Canelli 5 km - Acqui Terme 20 km - Barbaresco 29 km - Barolo 45 km
Fra den danske grænse til Cassinasco er der ca. 1400 km

Grund: ca 27.000 m2
Bruttoareal: ca. 176 m2
Adgangsvej: Privat vej ned gennem "skoven"
Synlige naboer eller indkigsgener: Nej
Sol fra morgen til aften: Ja
Udsigt: Panorama
Vand: Tilsluttet vand fra kommunalt vandværk
El: Indlagt i huset.
Salgspris: € 89.000,- + handelsomkostninger (anslås til ca. € 9.000,- som dækker skatter, afgifter og notarhonorar)
Adresse: 14050 Cassinasco (AT)

Huset er nu 352 m2 som det ses her. Inden overtagelse vil de overskydende kvadratmeter blive revet ned, så der er de nævnte 176 m2 tilbage

Se flere billeder på vores Facebook-side


Plantegning af huset:
Herunder ses et fotomanipuleret billede af huset, så man kan få en ide om hvordan det kan komme til at se ud efter en renovering.
Lidt fotos af Cassinasco by.