Stenhus i Cassinasco til salg

Stenhus i Cassinasco - Asti provinsen - Piemonte

Fantastisk Piemonte stenejendom fra 1900 tallet. Beliggende med vinmarker på både højre og venstre side, med kun få minutters gang fra torvet i Cassinasco, og kan efter en renovering danne rammen om en feriebolig til den store familie. Med den centrale beliggenhed er det også perfekt til udlejning.

På solrig sydvendt skråning, helt ugenert midt i egen "skov" med vinmarker til begge sider er denne stenejendom beliggende i rolige omgivelser, men alligevel meget centralt. Fra grunden er er kun ca 500 meter til torvet i Cassinasco, hvor du finder bl.a isbar, café, restaurant / pizzeria, posthus, apotek mv.

Stenhuset er opført omkring år 1900 og indeholder alle de klassiske detaljer som f.eks de røde buede lofter i begge etager. Stenmurene er ca 50-55 cm tykke og er bygget i de lokale Langhe sten.
Den ene ende af huset kan meget nemt indrettes til en ferielejlighed i 2 etager, så der er mulighed for en stabil lejeindtægt uden at skulle udleje sit "eget hus".
Grunden er ca. 50 meter bred og går helt fra toppen af bakkekammen og langt ned i dalen.
Ejendommen er beliggende på et fladt plateau et stykke nede af skråningen, hvor der er god plads til parkering, terrassearealer, samt pool mv.
Foran huset er der 2 små bygninger, hvoraf den ene er en brønd, og den anden kan anvendes til f.eks pizzaovn eller lignende. Derudover er der også et mindre skur.

Afstande: Canelli 5 km - Acqui Terme 20 km - Barbaresco 29 km - Barolo 45 km
Fra den danske grænse til Cassinasco er der ca. 1400 km

Grund: 27.000 m2
Bruttoareal: 352 m2 (er ejendommen for stor kan den købes med 176 m2: Se her)
Adgangsvej: Privat vej ned gennem "skoven"
Synlige naboer eller indkigsgener: Nej
Sol fra morgen til aften: Ja
Udsigt: Panorama
Vand: Tilsluttet vand fra kommunalt vandværk
El: Indlagt i huset.
Salgspris: € 69.000,- + handelsomkostninger (anslås til ca. € 9.000,- som dækker skatter, afgifter og notarhonorar)
Adresse: 14050 Cassinasco (AT)

Mulighed for udstykning fra ejendommen:
Det vil være muligt at nedrive og flytte hele eller dele af ejendommens mange kvadratmeter til andet sted på grunden og derved stå tilbage med en mindre ejendom på nuværende position, samt mulighed for at bygge op til 350 m2 bolig på den højstbeliggende del af grunden, som kan frasælges som selvstændig byggegrund. Se byggegrunden her
Kontakt os for nærmere information

Der er blevet væltet flere vægge i huset så der nu er nogle gode og brugbare rum.

I stueplan kan huset indrettes med et stort køkken med spiseplads og udgang til haven. En stue og et værelse (eller to stuer).
På 1. sal er der en lang fordelings gang, 5 værelser og mulighed for at lave 2 badeværelser (det ene badeværelse er eksisterende, det andet er to mindre badeværelser hvor muren imellem er fjernet)

I venstre del af huset kan der indrettes en separat lejlighed i to plan. I stueplan kan laves køkken alrum og stue (denne del er pt. ikke godkendt til beboelse) og på 1. sal er der et badeværelse og mulighed for to soverum.

På den sydvendte skråning er der blevet fældet en hel del træer så den flotte udsigt rigtig kan nydes. Der er både udsigt til vinmarker og flere mindre byer på bakketoppe. Her er en italiensk feriebolig for de som sætter pris på god plads og som ønsker ro og fred

Huset er pt. pudset både indvendigt og udvendigt, men under er der de smukke Langhe sten og flotte buede lofter. Fotoet her er af loftet i et af rummene i underetagen, hvor der i dette enkelt rum ikke er puds på.
Fotoet af stenmuren til højre, er af en mur udenfor huset, der er lavet af de samme sten som selve huset.

De fotos der er herunder, er fra den del af huset vi kalder "lejligheden"

Herunder ses lidt fotos fra Cassinasco

Herunder ses et fotomanipuleret billede af huset, så man kan få en ide om hvor flot det kan blive når stenene er blevet fritlagt.
Se flere billeder samt video fra ejendommen på vores Facebook-side

Inspirationsfotos.
Herunder ses lidt inspirationsfoto, med gode ideer til hvordan huset kan forvandles til en sand perle efter en renovering.
Har i brug for hjælp med selve indretningen, til f.eks. af finde gamle møbler, nips og lamper der passer i stilen, så hjælper vi også gerne med det.
Alle nedenstående fotos er fundet på nettet.